tirsdag den 20. marts 2007

Hvad er Roskilde Library Hangout?

Ikke alle har været med fra starten så her følger derfor Roskildebobs præsentation af Roskilde Library Hangout.

Hvad er Roskilde Library Hangout? Hangout'et er et sted i Second Life oprettet af Roskilde bibliotekerne. Det ikke et sted hvor man kan låne bøger, men et sted hvor man mødes. Man kan dumpe forbi, tale med andre, få tips om Second Life, se en lille film eller deltage i vores events.

Hvem kan man møde på Roskilde Library Hangout?
RoskildeBob Larsen, Name Streeter og Ann SaintLouis er de tre avatarer (figurer) der styrer og udvikler Roskilde Library Hangout. Dem kan man ofte møde på stedet. Man kan dog ikke regne med at de er der fast udover de arrangerede events/møder. Hvis man vil i kontakt med en af os fra Roskilde Library Hangout kan man altid sende en Instant Message og aftale et møde.

Hvad er planen med Roskilde Library Hangout?
Hovedprojektet for Roskilde Library Hangout har fra starten været at understøtte vores engagement i Roskilde festivalen ved at lave et sted hvor alle (også dem der ikke er på Roskilde - eller måske især dem) kan komme og høre musik, diskutere bands og mange andre ting. Roskilde biblioteker er i forvejen tilstede på Roskilde Festivalens campingområde i dagene inden festivalen begynder. Her præsenteres musik og bøger, der fortælles historie af profesionelle fortællere osv. osv. Dette engagement vil vi gerne forlænge ind i Second Life.

Inden vi når til Roskilde Festivalen leger og eksperimenterer vi med de forskellige muligheder som Second Life giver. Vi har lavet et freespace, hvor man indtil videre frit kan bygge. Vi har vores faste Tirsdags Hangouts. Vi skal også fejre Forskningens Døgn sammen med RUC, Risø forskningscenter og Dansk Miljø Undersøgelse. Det foregår den 27-28 april 2007. Følg med her på bloggen.

Hvad kan man på Roskilde Library Hangout?
Se film, bygge, snakke og få alfabet-klodser til at bygge med. Deltage i diskussioner, foreslå arrangementer. Stedet er under løbende udvikling og ændre sig hele tiden.

Ingen kommentarer: