onsdag den 7. marts 2007

Tirsdags-hangout - også i næste uge...


Der findes torsdagskage og fredagsøl, og nu findes der så også tirsdags-hangout!

I går holdt vi vores første aftalte møde i Second Life. Egentlig var mødet kommet i stand fordi vi i sidste uge mødte Sinitta Shepherd (det er den unge dame til venstre i billedet). Sinitta skriver speciale på Danmarks Biblioteksskole om netop biblioteker og SL, og vi tænkte at der måtte være grobund for noget interessant hvis vi stak hovederne sammen.

Enden på det ret uformelle første møde blev en aftale om at vi vil mødes fast på Roskilde Library Hangout på tirsdage fra klokken 14, såfremt vi overhovedet har mulighed for det. De tre Roskilde hangoutere, - Roskildebob Larsen, Name Streeter og Ann Saintlouis vil dog altid være repræsenteret.
Vi pusler lidt med tanken om at give de enkelte tirsdage nogle faste overskrifter for debatten, men der vil under alle omstændigheder altid også være plads til bare at hænge ud, mingle og møde andre SL interesserede.
Der vil komme opslag senere om de nærmere detaljer, både her og på selve hangout'et, men hvis du allerede nu sidder med noget du brænder for at få vendt med andre, så kast os en kommentar, stik hovedet indenom Roskilde Library Hangout, kom forbi på tirsdag, eller meget gerne: alle tre ting.

2 kommentarer:

theblackscorpio sagde ...

http://dbsecondlife.blogspot.com/

:-)
-"Sinitta Shepherd"

Anonym sagde ...

Tak for reklamen Sinitta